Eksotiske destinasjoner, små eksklusive havner, egen butler, en nydelig suite med altan og havutsikt, mat i verdensklasse og skreddersydde opplevelser. Dette er hverdagen for alle som drar på luksuscruise.

Det er det unike, eksklusive og autentiske som lokker. Folk vil unngå overfylte turistfeller og de siste årene har de små luksusskipene, som tar mellom 100 og 200 passasjerer, merket en enorm vekst. Denne måten å reise på blir stadig mer populær, spesielt blant den litt eldre delen av befolkningen.

SeaDream

SeaDream byr på cruiseferie for de kresne. Her er alt lagt til rette for dager og uker med ren og skjær nytelse. SeaDream kaller opplevelsen «Yachting». De små eksklusive skipene har bare 50 rom, og det gir en følelse av å være om bord i sin egen private yacht. SeaDream seiler i De karibiske øyer og i Middelhavet. For de som er på jakt etter en helt spesiell opplevelse tilbyr de også Transatlantiske cruise, der du seiler over havet, fra Spania til De karibiske øyer. En helt unik, og veldig spesiell opplevelse. Er du glad i vin, har de også egne vin-cruise. Der du besøker noen av de mest kjente vingårdene i Middelhavsområdet.

Om bord kan du forvente deg service i verdensklasse. Med en stab på 95 personer sier det seg selv at hver eneste gjest kan forvente seg god service. Skipets kokker og vinkelnere er blant verdens beste, og matopplevelsene står i kø under hele oppholdet.

Silversea

Silversea tilbyr luksus de færreste av oss er vant til. Din private butler lar deg velge puter fra en innholdsrik «putemeny», såper og hygieneartikler fra verdens ledende kosmetikk merker, og du blir servert mat og drikke på den private terrassen din, som selvfølgelig har havutsikt. Reiser du alene kan du få deg en «body pillow», en lang pute du kan holde rundt om natten, om du skulle føle deg litt ensom. Og liker du ikke å spise alene, tilbyr selvfølgelig Silversea en bordkavaler.

Silversea tilbyr cruise-opplevelser for de virkelig kresne. De har unike destinasjoner til små Stillehavsøyer, Arktis, Grønland, Galapagosøyene og Russland.

Seabourn

Seabourn tar gjestene sine med på jordomseiling. De lar deg rømme fra hverdagens stress og mas og tar deg med på tur jorden rundt. Fra Alaska til Japan og Singapore, videre til Sør-Afrika innom De karibiske øyer, og videre til Brasil og Miami. Hver eneste havn byr på nye, unike opplevelser. Maten under overfarten er i verdensklasse og servicen om bord overgår enhver forventning.